Mi smo digitalna agencija koja radi na razvoju i vidljivosti Vašeg brenda. Izrada web stranica je najsuvremeniji način s kojim možete proširiti svoje poslovanje. Digitalizirajte se! Predstavite se svijetu u najboljem pogledu!

Izrada, održavanje, optimizacija i digitalni marketing web stranica!

 • Mi smo digitalna agencija koja radi na razvoju i vidljivosti brenda naših klijenata na Internetu. Bavimo se dizajniranjem i razvojem kvalitetnih Internet stranica, koje garantiraju visoke performanse. Ali to nije sve! Nego osim toga pružamo također i kompletnu uslugu za bilo koju vrstu online poslovanja. Od izrade web stranica, do grafičkih rješenja, sastavljanja tekstova, njihovog prijevoda na strane jezike i SEO optimizacije… nudimo sve što je potrebno da se bilo koji posao ili usluga priključi čarobnom digitalnom svijetu Interneta.

 • Izrada web stranica je najsuvremeniji način s kojim možete stići do krajnjih korisnika i koji omogućuje tvrtkama i institucijama da prošire svoje poslovanje, a mi nudimo različita rješenja kako bi omogućili njihovu vidljivost na Internetu. 

 • Internet je vrlo moćan kanal komunikacije, koji se svakodnevno razvija i mijenja, te baš zato pratimo najnovije trendove u razvoju i dizajnu Internet stranica kako bi našim klijentima ponudili najbolje rješenje, prilagođavajući ga njihovim potrebama.

 • Naša metodologija je primjenjiva za svaku vrstu institucije, a naše usluge nudimo u različitim paketima koji se prilagođavaju potrebama klijenta.

 • Primjenjujemo individualni pristup prema klijentima, jer interese i poslovne ciljeve klijenata smatramo najvažnijom stavkom, koju imamo na umu u svakoj fazi realizacije naših rada.

 • Osim kvalitetne izrade, jamčimo pouzdanost i fleksibilnost u poslovnom odnosu s klijentima.

 • Kako nam je zadovoljstvo naših klijenata na prvome mjestu, svaki projekt odrađujemo profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz primjenu najnovijih tehnologija u razvoju web dizajna.

 • Dajemo sve od sebe kako bi naš odnos prema klijentu s vremenom postalo dugoročno partnerstvo. Nije nam primarni cilj dobiti što više novih klijenata nego želimo da naša suradnja sa postojećim raste zajedno sa njihovim poslovanjem, u uzajamnom  povjerenju i prijateljskoj radnoj atmosferi. Svakom novom projektu pristupamo s posebnom pažnjom, od planiranja do završetka.  

 • Želimo zadovoljiti sve zahtjeve onoga tko nam povjeri izradu web stranice, ali i premašiti njegova početna očekivanja, jer se posebno radujemo njegovom uspjehu.

Ako želite voditi Vaše poslovanje prema vrhu uspjeha, naša Vam je kreativnost na usluzi!

Digitalizirajte se! Predstavite se svijetu u najboljem pogledu!

Nudimo Vam...

 • Iskustvo - desetogodišnje iskustvo u izradi kvalitetnih web rješenja.
 • Kvaliteta - izrada visoko-kvalitetnog web dizajna s user friendly navigacijom.
 • Cijena - optimalan odnos cijene i kvalitete; držimo do toga da se sve što naši klijenti ulože, brzo i višestruko vrati.
 • Bez skrivenih troškova - od besplatne konzultacije do stavljanja u rad web stranice, unaprijed upozoravamo klijente o svim troškovima.
 • Etika - gradimo etički i fer odnos prema svim našim klijentima. Želimo biti pouzdan partner za vaše web poslovanje.
 • Fleksibilnost - fleksibilan način rada prilagođen potrebama korisnika.
 • Podrška - svim našim klijentima pružamo stalnu tehničku podršku, uvijek smo tu kad našim klijentima nešto treba.
 • Strast - volimo ono što radimo i dajemo sve od sebe kako bi ostvarili zacrtane ciljeve.

Zašto odabrati baš nas?

Visoka kvaliteta

Sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje. Krajnji cilj je izrada atraktivne i profesionalne web stranice koja će izgledom i kvalitetom biti koncipirana kao sredstvo s kojim ćete se obraćati krajnjim korisnicima.

Razumna cijena

Nastojimo postići savršen spoj cijene i kvalitete. Pomažemo vam da vaš projekt zaživi na učinkovit način bez da previše trošite. Savjetujemo vas, počevši od poslovne ideje do provedbe najisplativijeg razvojnog rješenja. Pronalazimo ravnotežu između proračuna i veličine projekta, sve s ciljem ostvarenja vašeg poslovnog uspjeha uz minimalne troškove.

Vrijeme isporuke

Vrijeme je bitan faktor svakoga posla. Mi cijenimo vaše vrijeme i ulažemo maksimalan trud u poštovanju dogovorenih rokova. Korektan poslovni odnos prema klijentu čini temelj našeg poslovanja.