Mi smo digitalna agencija koja radi na razvoju i vidljivosti Vašeg brenda. Izrada web stranica je najsuvremeniji način s kojim možete proširiti svoje poslovanje. Digitalizirajte se! Predstavite se svijetu u najboljem pogledu!

SEO optimizacija Web stranica

SEO optimizacija

SEO optimizacija Web stranica...

Iskoristite SEO alat kako bi privukli klijente koji traže baš ono što vi nudite!

SEO (Search Engine Optimization) je engleski naziv za optimizaciju web stranica za tražilice. Što je web stranica bolje optimizirana za tražilice, to ju tražilice bolje pozicioniraju. 

Stranica koja je dobro optimizirana za određenu ključnu riječ pojavljuje se na prvoj stranici tražilice (npr. Google-a) za tu ključnu riječ. 

Nudimo Vam...

  • Iskustvo - desetogodišnje iskustvo u izradi kvalitetnih web rješenja.
  • Kvaliteta - izrada visoko-kvalitetnog web dizajna s user friendly navigacijom.
  • Cijena - optimalan odnos cijene i kvalitete; držimo do toga da se sve što naši klijenti ulože, brzo i višestruko vrati.
  • Bez skrivenih troškova - od besplatne konzultacije do stavljanja u rad web stranice, unaprijed upozoravamo klijente o svim troškovima.
  • Etika - gradimo etički i fer odnos prema svim našim klijentima. Želimo biti pouzdan partner za vaše web poslovanje.
  • Fleksibilnost - fleksibilan način rada prilagođen potrebama korisnika.
  • Podrška - svim našim klijentima pružamo stalnu tehničku podršku, uvijek smo tu kad našim klijentima nešto treba.
  • Strast - volimo ono što radimo i dajemo sve od sebe kako bi ostvarili zacrtane ciljeve.

Zašto odabrati baš nas?

Visoka kvaliteta

Sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje. Krajnji cilj je izrada atraktivne i profesionalne web stranice koja će izgledom i kvalitetom biti koncipirana kao sredstvo s kojim ćete se obraćati krajnjim korisnicima.

Razumna cijena

Nastojimo postići savršen spoj cijene i kvalitete. Pomažemo vam da vaš projekt zaživi na učinkovit način bez da previše trošite. Savjetujemo vas, počevši od poslovne ideje do provedbe najisplativijeg razvojnog rješenja. Pronalazimo ravnotežu između proračuna i veličine projekta, sve s ciljem ostvarenja vašeg poslovnog uspjeha uz minimalne troškove.

Vrijeme isporuke

Vrijeme je bitan faktor svakoga posla. Mi cijenimo vaše vrijeme i ulažemo maksimalan trud u poštovanju dogovorenih rokova. Korektan poslovni odnos prema klijentu čini temelj našeg poslovanja.