Mi smo digitalna agencija koja radi na razvoju i vidljivosti Vašeg brenda. Izrada web stranica je najsuvremeniji način s kojim možete proširiti svoje poslovanje. Digitalizirajte se! Predstavite se svijetu u najboljem pogledu!

Dokumenti ili tekstovi objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se oni ne smiju dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka vlasnika ove web stranice „KONTAKT Informatički Obrt, vl. Ronald Jurcan“.

Uredništvo nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu promjena web okruženja i globalnih Internet mogućnosti i opcija, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija. Svi korisnici koji pristupaju na našu stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. KONTAKT Informatički Obrt, vl. Ronald Jurcan neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja naše web stranice „www.obrt-kontakt.hr“ ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima vlasnik  nema kontrolu. KONTAKT Informatički Obrt, vl. Ronald Jurcan nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije. KONTAKT Informatički Obrt, vl. Ronald Jurcan zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

KONTAKT Informatički Obrt, vl. Ronald Jurcan poštuje privatnost posjetitelja i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa svojih korisnika kad se isti dobrovoljno dostave. Te će podatke koristiti kako bi se udovoljilo pojedinačnim zahtjevima za informacijama te će se oslanjati na te podatke kako bi bolje razumjela potrebe korisnika, a radi unapređenja svojih usluga. U tom pogledu koristiti će se te informacije kako bi se kontaktirali korisnici. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Zašto odabrati baš nas?

Visoka kvaliteta

Sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje. Krajnji cilj je izrada atraktivne i profesionalne web stranice koja će izgledom i kvalitetom biti koncipirana kao sredstvo s kojim ćete se obraćati krajnjim korisnicima.

Razumna cijena

Nastojimo postići savršen spoj cijene i kvalitete. Pomažemo vam da vaš projekt zaživi na učinkovit način bez da previše trošite. Savjetujemo vas, počevši od poslovne ideje do provedbe najisplativijeg razvojnog rješenja. Pronalazimo ravnotežu između proračuna i veličine projekta, sve s ciljem ostvarenja vašeg poslovnog uspjeha uz minimalne troškove.

Vrijeme isporuke

Vrijeme je bitan faktor svakoga posla. Mi cijenimo vaše vrijeme i ulažemo maksimalan trud u poštovanju dogovorenih rokova. Korektan poslovni odnos prema klijentu čini temelj našeg poslovanja.